Securitatea Republicii Moldova și a spațiului European discutată cu reprezentanții Fundației Konrad Adenauer din Germania

Gestionarea amenințărilor multiple, fortificarea securității interne și evaluarea contextului regional de securitate au fost subiectele de bază din cadrul întrevederii Secretarului General Adjunct al MAI, Vladislav Cojuhari, cu reprezentanții Fundației Konrad Adenauer din Germania.


În contextul actual de securitate, au fost evaluate principalele provocări interne și regionale, cât acțiunile necesare în prevenirea și abordarea tuturor formelor de criminalitate. Cei prezenți analizat dinamica regională, tendințele și evoluțiile recente în adresa securității statului nostru.  


Secretarul General adjunct al MAI a mulțumit Fundației Konrad Adenauer din Germania pentru suportul constant, orientat spre binele populației țării, și pentru buna colaborare între instituții. 

Întrevederea a fost un pas important în consolidarea eforturilor privind contracararea amenințărilor la adresa securității și dezvoltarea strategiilor eficiente în acest sens.