(video) Secretarul de Stat al Ministerului Afacerilor Interne, Daniella Misail-Nichitin, explică subiectele Forumului Internațional „Siguranța Online a Copiilor”

MAI anunță organizarea Forumului Internațional „Siguranța Online a Copiilor”, cu desfășurare la Chișinău, între 15-16 februarie 2024. Pentru cei interesați, va fi posibilă vizualizarea Forumului live pe pagina de facebook a MAI: https://www.facebook.com/MinisterulAfacerilorInterneRM/.

Evenimentul este organizat de MAI în parteneriat cu Centrul Internațional „La Strada”, sprijinul Departamentului de Stat al SUA și al Delegației Uniunii Europene în Republica Moldova. Astfel, pe 15-16 februarie, reprezentanți guvernamentali internaționali și naționali, oficiali ai Comisiei Europene, experți industria TIC, societate civilă, precum și organizații cu expertiză în domeniu, vor discuta în cadrul a șase panele.

Al doilea panel, care poate fi urmărit live între 13:30-14:30, se va focusa pe „Protecția copiilor online în UE – o schimbare de paradigmă pentru politicile naționale”. Subiectele principale vor include analiza strategiilor și legislației europene în combaterea abuzului sexual online, procesul de elaborare a politicilor bazat pe evidențe, impactul Strategiei BIK+ și prezentarea politicilor naționale în perspectiva conectării la cele europene.

Printre vorbitorii din cadrul panelului vor fi reprezentanți ai Republicii Moldova și ai Irlandei.

Urmăriți în continuare paginile oficiale MAI pentru a afla subiectele abordate, speakerii și participanții la eveniment.

#MAI aproape de comunitate