Ministrul de interne Ana Revenco și-a încheiat mandatul după doi ani de activitate în fruntea sistemului afacerilor interne

Ministrul de interne Ana Revenco și-a încheiat mandatul după doi ani de activitate în fruntea sistemului afacerilor interne.

Ministrul împreuna cu marea echipa a MAI au reușit să asigure primirea în condiții bune a numărului uriaș de refugiați din Ucraina care fugeau din calea războiului, să asigure stabilitatea și securitatea în țară, în condițiile războiului hibrid al Federației Ruse dus împotriva noastră, să depășească multiplele crize prin care țara noastră a trecut în ultimii doi ani.

MAI împreună cu Ana Revenco a reluat relațiile productive cu partenerii tradiționali.

Echipa afacerilor interne mulțumește încă o dată Anei Revenco pentru ghidajele înțelepte în modernizarea și dezvoltarea instituțională la nivel european. 

Premierul Dorin Recean a susținut în declarația de presă: ,,Vreau să mulțumesc ministrei Revenco. Dumneaei a făcut această apreciere Moldova mică, o inimă mare. A avut o contribuție foarte mare când a preluat leadershipul la criza refugiaților și în situații de criză a gestionat situații foarte complexe.La fel, Ana Revenco a pus bazele transformărilor necesare pentru Ministerul Afacerilor Interne și a asigurat că MAI va avea resursele necesare pentru ca să putem face un salt calitativ în ceea ce privește serviciul public și integrarea tuturor subunităților din cadrul Ministerului.”